Zen !? Jij ?!

Zen ! Jij ?!

Sommige mensen reageren verbaasd wanneer ze mij over ZenZen Mama horen vertellen. “Zen ! Jij ?!” is een reactie die ik toch wel regelmatig te horen krijg.

Gisteren nog. We zaten gezellig in de tuin en opeens liep de stoeipartij tussen zoon Bram en  zijn neef uit de hand en klom dochter Kiki net een gevaarlijk trapje op terwijl ik met een blad vol glazen in mijn handen stond. Jolig werd er om me heen “ZenZen…!!” geroepen, alsof het een soort toverspreuk was…. Want Meike, Zen…? Die reageert toch altijd direct op alles …. ?!

Nee, van buiten lijkt er niets veranderd. En dat is precies waar ZenZen Mama over gaat. Het is “het stilstaan bij dingen” dat mij steeds weer helpt, dat ik geintegreerd heb in mijn leven, maar dat mij van buiten helemaal natuurlijk niet veranderd heeft. Maar op de vraag ‘Zen, Jij ?! ‘, is het antwoord toch zeker ‘Ja !’.

De Workshop ZenZen Mama heeft hetzelfde doel. Moeders krijgen manieren aangereikt om een stukje “Zen” in hun dagelijkse leven te brengen. En iedereen neemt ervan mee wat bij hen past. ZenZen Mama is dus eigenlijk voor iedereen, en heeft niet specifiek iets te maken met boeddhisme. En na het volgen van de Workshop ben je een beetje meer “Zen”, maar dat ziet niet iedereen….

Gepubliceerd: 21 september 2009 onder Zz - Algemeen, Zz - Relaties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties op dit Artikel ...


Reactie van sandra
Ontvangen: 20 april 2015 om 22:30 uur

Welke cursus is dat?
Vriendelijke groeten Sandra


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • "Mama Zijn" en "Zen Zijn" gaan Niet Altijd Makkelijk Samen !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake