BN’ers in Balans

BN'ers in Balans

Micky vergeeft iedereen …

Zo was Micky Hoogendijk de laatste tijd nogal ontstemd over alle reacties op het feit dat zij en Adam in elkaar de ware hebben gevonden. Het verleidde haar tot venijnige uitspraken als ‘De bak stront die ik over me heen kreeg, zegt meer over die mensen dan over mij….’. Oeps, waar was hier de Zen ? Maar gelukkig kunnen we deze week lezen dat Micky ‘iedereen vergeeft’ om zelf niet met alle ‘negatieve energie’ te blijven zitten. Gelukkig maar !

Lieke weer in balans …

Ook Lieke van GTST laat weten ‘uit balans’ te zijn geweest. Een aantal weken niet praten (stembandoperatie) bracht haar tot ‘verrassende inzichten’. Ze ontdekte dat ze niet altijd een helder beeld had van zichzelf en haar omgeving en dat ze zelfs in veel opzichten erg afhankelijk van anderen was. Inmiddels ziet ze heel goed dat ze een mooi leven heeft waarvoor ze dan ook dankbaar is.

Zen is Hip !

Dat BN’ers in de pers op deze manier worden neergezet vind ik een goede ontwikkeling. Want niet zo lang geleden waren ‘balans’ en ‘vergeven’ zaken waar vooral een beetje lacherig over gedaan werd. Inmiddels komen ze in de kopteksten van nu.nl voor. Een stukje Zen mag dus. En misschien kunnen we zelfs wel concluderen … Zen is Hot !

Gepubliceerd: 7 oktober 2009 onder Zz - Algemeen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Leuke Websites stuur ik door aan Vriendinnen !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake