Het leven met een twist …

Met een twist !

Veel reacties

Bedankt voor de leuke reacties op de laatste column ! Veel mensen herkennen zich erin en dat is goed om te horen. Slechts een enkeling vraagt zich af of we nu allemaal zoekend naar vlekken de trap af moeten dalen… Nee, dat is inderdaad niet de bedoeling !

Stukje bewustzijn

Natuurlijk is het niet zo dat we allemaal voortdurend vol verwondering om ons heen moeten kijken (hoewel dat best een leuk experiment zou zijn…). Er zijn ook nog andere dingen in het leven. Zoals … dingen die moeten gebeuren en dingen die we onszelf opleggen. Werk, hobby, vrienden… ook dat verdient de aandacht. Misschien is dit ook wel het moment om nog eens toe te lichten wat ZenZen Mama voor ogen heeft. Een stukje bewustzijn creeeren ! Door de ‘kleine’ dingen eruit te lichten waar we vaak aan voorbij gaan.

Net dat ietsje meer

Dingen die kinderen ons laten zien. Maar niet alleen zij. Naast het feit dat ik gezegend ben met twee schatjes van kinderen, en een vriend die ‘o zo zen’ geboren is, heb ik ook een vader die oog heeft voor die dingen. Ik wil het eigenlijk geen ‘kleine’ dingen noemen want dat zijn het juist niet. Sommige mensen hebben het vermogen om oog te blijven houden voor details. Om het leven op een hele eigen manier te bekijken en er net die twist aan te geven dat het net ‘ietsje meer’ lijkt te zijn. Zoonlief en opa hebben elkaar daarin gevonden !

Gepubliceerd: 18 februari 2010 onder Zz - Algemeen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik vind het Lastig om 's Avonds Tijd voor Mezelf te maken !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake