In de pers !

kekmama

Idee !

Op een dag meldde een journaliste zich aan voor de workshop. En ze wilde er ook nog een stukje over schrijven. Daar had ik nog niet eerder aan gedacht. Druk als ik was met de inhoud van de workshop en de eigen site. Maar als je een beetje groter denkt… dan is een artikel in een blad natuurlijk een goed idee !

Actie …

Ik droomde al van een bereik van duizenden moeders die allemaal over de workshop zouden lezen.  Moeders die dat beetje ‘zen’ wel konden gebruiken en zich spontaan zouden aanmelden voor de workshops. Mooie dromen maar de werkelijkheid was anders. De journaliste was verhinderd en het artikel kwam er niet. Wat nu ? Actie dus !

Idee vertaald

Dankzij google kwam ik al snel in contact met verschillende journalistes. Mindfulness is hot en moeders kunnen wel wat rust gebruiken dus een stukje over Zen zou wel lukken. Weer die dromen toen het Algemeen Dagblad in de moederdagspecial een recensie van de workshop plaatste. Een prachtig verhaal alleen ontbrak de link naar de website. Een ander zag er vanaf omdat het concept van ZenZen Mama toch anders was dan puur mindfulness… Was de klik er gewoon niet of was ik niet duidelijk ?

Kek Mama !

Juist toen ik begon te twijfelen of ik mijn idee wel over kon brengen, sprak ik een freelance journaliste die voor Kek Mama werkt. We hadden een leuk gesprek, ze vroeg echt door, relateerde mijn uitspraken aan de praktijk en … maakte er een mooi verhaal van. Ter illustratie de ervaringen van een van de deelneemsters van de workshop erbij maakte het helemaal compleet. En nu ligt het dus in de winkels ! De weg was leerzaam (zo zen) en, niet minder belangrijk, het resultaat is er; het idee vertaald en de workshop van september zit alweer vol !

Gepubliceerd: 17 augustus 2010 onder Zz - Algemeen

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Mijn Kinderen zitten in de volgende Fase(s) ?! ....

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake