ZenZen Mama Coaching dankzij de Mama APK

Ouders van Nu

Mama APK?

Eerlijk gezegd was dit mijn eerste reactie toe ik gevraagd werd om mee te werken aan de Mama APK van Ouders van Nu. Ik kende het niet maar het leek me hartstikke leuk om een keer in de vorm van een coachingsessie de zienswijze van ZenZen Mama te delen. Rinke had om ‘hulp’ gevraagd, met een foto van haar en kindje in een draagdoek, 1+1=2, we planden een datum en daar gingen we.

Alles op z’n plek

Een journaliste zat erbij met de laptop in de aanslag. Rinke vol energie en enthousiasme. Een eigen bedrijf, druk in de weer met een heleboel en een kindje dat haar ‘s nachts wakker hield. Details zijn te lezen in Ouders van Nu van deze maand. Zowel Rinke als de journaliste gingen naar buiten met nieuwe inzichten. Zelf vond ik het verschrikkelijk leuk om te doen. De coachingsessie gaf me de mogelijkheid om heel direct in te spelen op de specifieke thema’s die voor Rinke belangrijk waren. En haar praktische dingen aan te reiken die haar zouden helpen. Puur mediteren was niets voor haar, maar simpelweg een boek lezen om voor het slapen gaan de gedachten te verzetten was iets wat ze gelijk kon toepassen.

Coaching als ‘nieuwe dienst’

De workshops geven de mogelijkheid om op een avond ervaringen te delen met andere moeders. Een coachingsessie de kans om dieper in te gaan op de specifieke thema’s. Ieder zo z’n voorkeur. Ik vindt beide leuk. Geinspireerd door het succes is er vanaf nu dan ook voor iedereen de mogelijkeid om een coachingsessie af te spreken. En gaat ZenZen Mama het nieuwe jaar in met weer een ‘nieuwe dienst’. 

Meer weten? Kijk dan onder “Coaching”. 

 

Gepubliceerd: 6 december 2010 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Mijn Kinderen zitten in de volgende Fase(s) ?! ....

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake