2011: Als verse sneeuw !

stappen

Donker december

De laatste maand van 2010 is een beetje aan mij voorbij gegaan. Het overlijden van mijn schoonvader was zeer verdrietig en wierp een schaduw op de donkere maand. Ik had een boel plannen maar daar is weinig van terecht gekomen. Het feit dat ik een lens kwijtraakte droeg er ook niet aan bij dat ik helder tegen de wereld aan keek. Kortom, het voelde als leven in een coconnetje. Stil, klein maar bewust.

Inspiratie

De plannen die ik heb voor 2011 zijn geinspireerd op belevenissen van vorig jaar. 2010, het jaar waarin ZenZen Mama echt gegroeid is. Verschillende workshops; op lokatie en in de huiskamers. Met groepen hechte vriendinnen of zomaar buurvrouwen uit een straat. Eind november zelfs nog in het verre zuiden bij Maastricht. Workshops die steeds anders waren maar iedere keer weer bijzonder. Geluk had ik met de aandacht in de pers; het AD, ‘Kek Mama’ en ‘Ouders van Nu’ schreven positieve recensies over de workshops. Coaching van moeders was een logisch gevolg.

2011 ! 

Hoewel de sneeuw helaas net weg is, betreed ik het nieuwe jaar als verse sneeuw. Met dezelfde pret in de ogen want het is een feestje. Met een gevoel van spanning omdat je niet precies weet hoe glad het zal zijn. En blij omdat de stappen die ik zet mijn stappen zijn, mijn afdruk en bijdrage aan deze wereld. Een feestje vind ik het om de coaching en de workshops ZenZen Mama iedere keer weer te verzorgen, spannend omdat er dit jaar ook nieuwe thema’s zullen zijn en blij omdat dit de weg is die ik gekozen heb. Kijk snel bij de agenda voor nieuwe data van de eerstvolgende workshops!

Gepubliceerd: 3 januari 2011 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

    Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

    Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

    Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

    Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

    Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake