Oei, ik groei!

twitterbird

Er was eens…

… een meisje dat twee studies afgerond had, een paar jaar in het buitenland woonde en enthousiast aan haar baan als ‘consultant’ begonnen was… Al snel merkte het meisje dat dat haar wereldje niet was. Leuke collega’s, dat wel. Maar de projecten die ze mocht uitvoeren waren toch wat minder interessant. Het was haar ding niet en het hoofdje ging wat hangen.

Klein

Een vriend vertelde over een oud Nyenrodiaan die een mooi project was opgestart; Coins for Care. Waarom ging het meisje daar niet eens mee praten? Zelfde studie, zelfde instelling? ‘Wow’, dacht het meisje, ‘dat klinkt leuk, die dame heeft het goed voor elkaar’. Maar contact opnemen durfde ze niet. ‘Wat had zij haar te bieden?’, dacht het meisje onzeker. En er gebeurde niets.

10 jaar later…

… was er veel veranderd in het leven van het meisje. De saaie projecten lagen ver achter haar en inmiddels had ze haar eigen bedrijfje opgezet. Geen bazen die haar vertelden wat er van haar verwacht werd, geen bonus in het vooruitzicht om haar harder te laten lopen.  Nee, haar eigen ideeen vormden de basis voor projecten en succesvolle workshops en trainingen waren het resultaat. En als kadootje een hele schare ‘followers’ op Twitter.

Cirkel weer rond

En opeens was daar een mail met een leuk bericht. ‘Zij van Coins for Care’, Esther Jacobs, brengt op dit moment haar tweede boek uit. Stukjes uit haar eerste boek gebruik ik in de workshops vaak als voorbeeld voor leven in het ‘hier en nu’. En die cirkel? Twitter als medium om te inspireren en om in contact te komen met elkaar. Het werkt! Er blijken veel raakvlakken te zijn. Met als gevolg een verzoek van Esther om haar boek onder de aandacht te brengen van de followers van ZenZen Mama. En dat doe ik natuurlijk graag. Een leuke actie volgt deze week. En ik besef me dat het kleine meisje verdwenen is; Oei, ik groei!

Gepubliceerd: 7 februari 2011 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Gezin en Werk zijn Makkelijk te Combineren !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake