‘Wat is jouw droom?’, door Esther Jacobs

Wat-is-jouw-droom_cover_front_300dpi

Esther Jacobs…

… is de vrouw die tijdens Expeditie Robinson zo positief bleef, terwijl zij door verschillende personen ronduit getreiterd werd. Uiteindelijk werd ze weggestemd maar wat een bewondering had ik voor haar. In haar eerste boek: ‘Wat is jouw excuus’, schrijft ze over haar belevenissenen tijdens die Expeditie en over haar ervaringen in goede-doelen-land. De conclusie van haar boek: er is nooit een excuus wanneer je iets echt graag wilt.

Wat is jouw droom?

Het eerste boek zat al vol positiviteit en inspiratie. In haar nieuwste boek gaat Esther nog een stap verder en laat ze zien dat dromen geen dromen hoeven te blijven. Het is een boek dat je uitdaagt om je dromen te realiseren. Door de combinatie van tips en kleurrijke interviews laat ze zien wat er allemaal mogelijk is.  ’De eerste stap op weg naar een bestemming is de beslissing dat je niet langer wilt blijven waar je nu bent’, en dat kan alleen jij zelf! 

Praktische oefeningen en tips

Niet blijven dromen maar doen! De elevator pitch en schema’s om je plannen uit te werken geven praktische handvatten. En alle interviews met mensen die hun dromen gerealiseerd hebben eindigen met een paar persoonlijke tips. Het boek leest gemakkelijk door de indeling in korte hoofdstukken. Tussen de inspirerende ervaringen staan toepasselijke one-liners voor extra motivatie.

Vertel ZenZen Mama Jouw droom

Met het lezen van het boek zet je de eerste stap naar de realisatie van jouw droom. Groot of klein, in ieder geval verrijkt het je leven. Dus waarom zou je er niet voor gaan? Deze maand mag ZenZen Mama iedere week een boek weg geven. Mail mij jouw droom en maak kans op een exemplaar van het boek: Wat is jouw droom? van Esther Jacobs.

Maak kans op een exemplaar!

Stuur een mail met jouw droom naar zenzenmama@caramba-online.nl of plaats een Reactie onderaan dit artikel.

Gepubliceerd: 8 februari 2011 onder ReviewZz - Boekbesprekingen, Zz - Algemeen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties op dit Artikel ...


Reactie van Ilse Vlaming
Ontvangen: 16 februari 2011 om 22:08 uur

Sinds oktober vorig jaar werk ik aan het realiseren van mijn droom: een duurzamere kinderopvang (in Nederland). Mijn droom ontstond achter het bureau op de weinig inspirerende communicatieafdeling van een middelgrootte kinderopvangorganisatie. Bij het schrijven van het jaarverslag miste ik een visie en de wil om de bedrijfsvoering duurzamer in te richten. Toen bleek dat deze organisatie daarin niet enig is (en de beperkingen van een vaste baan mij vlekken in de nek bezorgde), zag ik mogelijkheden. Met het idee in het achterhoofd dat als je de toekomst opvangt, je ze ook een toekomst moet kunnen geven, werk ik nu aan een plan d. voor de kinderopvang. In november hoop ik de eerste Groene Giraf uit te kunnen reiken aan een kinderopvanglocatie die zich bijzonder inspant om haar impact op het milieu te verlagen en kinderen respect voor de natuur mee te geven. De jury is inmiddels bekend (Marjan Minnesma van Urgenda, Gjalt Jellesma van BOink en John Ringens van Waarborgfonds Kinderopvang)…nu nog sponsors!

Reactie van Ina
Ontvangen: 13 oktober 2011 om 11:52 uur

Dit is een inspirerend boek om je eigen droom te verwerkelijken. Met mooie verhalen van mensen die dit al gedaan hebben. Wat me vooral aansprak was de nadruk op het doen, de stap zetten, denken in mogelijkheden.
Dit boek leest lekker weg en inspireert je om je eigen droom te verwerkelijken. Een aanrader!


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik ga Zeker (een keer) Deelnemen aan een ZenZen Mama Workshop !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake