Droom-in-actie

ijsberg

Droomactie

Erg blij ben ik zelf over het feit dat ZenZen Mama deze maand een aantal exemplaren van het boek “Wat is jouw droom?’ van Esther Jacobs mag weg geven. De hele maand staat in het teken van dromen. Een mooi thema dat heel wat los maakt.

Jouw droom

Enthousiast heb ik gevraagd om ‘jouw droom’ op te sturen. Stiekem had ik gehoopt dat ik bedolven zou worden onder de dromen van jullie allemaal. Maar de realiteit blijkt anders. Dromen zijn een prachtig onderwerp en iedereen heeft ze. Maar de vraag om ze concreet te maken, ze neer te schrijven in een mail of als reactie op dit artikel, blijkt toch best lastig. Want… dromen zijn heel persoonlijk en liggen vaak diep van binnen.

Inspiratie

Gelukkig heb ik een aantal dromen ontvangen. Mooi zijn ze allemaal. Want het zijn jullie dromen. Maar ik besef me nu dat die dromen het topje van de ijsberg zijn. Dat er heel veel dromen zijn die nog verborgen zitten. De vraag ‘Wat is jouw droom’ is dan ook voor velen de aanleiding om op zoek te gaan naar die droom en naar binnen te kijken. ‘Je hebt me wel aan het denken gezet’ hoorde ik in de afgelopen weken al verschillende keren. En daar ben ik blij om. De Droomactie als Inspiratiebron!

Droom-in-actie

Omdat het boek “Wat is jouw droom” vol verhalen en tips om je dromen werkelijkheid te maken staat, wil ik in deze laatste week ook de mensen bij wie iets in gang is gezet de kans geven op een gratis exemplaar. Dus geen complete uitwerking van je droom maar je maakt al kans wanneer je laat weten dat de Droomactie bij jou iets heeft los gemaakt. 

Stuur een mail met jouw droom naar zenzenmama@caramba-online.nl of plaats een Reactie onderaan dit artikel.

Gepubliceerd: 22 februari 2011 onder Zz - Algemeen

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Zen Mama's Leven Langer en Gelukkiger !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake