Volle Maand

Op de valreep

De laatste dag van de maand oktober en ik realiseer me dat ik deze maand geen berichten geplaatst heb. Wel vaak nog aan gedacht maar verder kwam ik niet. Want mijn gedachten waren ook nog bij heel veel andere dingen. Zoals het huis dat we gekocht hebben. Op het mooiste plekje van Amsterdam (voor ons dan). En de afronding van de opleiding tot gecertificeerd Mindfulness trainer. Tussendoor een paar leuke trainingen gegeven en workshops op het ’Bewust Zijn’ Event van Vrouw & Passie.

Volle Maand

Al met al een drukke maand die ik vooral als een ‘volle’ maand beleefd heb. Een maand, waarin ik me heel bewust was van het effect van stress en drukte op mij. En … op onze kinderen. Bijzonder om te merken dat je op zulke momenten naar elkaar toe groeit. Zoon (5) en dochter (3) zijn steeds aanwezig; bij ondertekening van de overeenkomst en ook bij het slopen in het ‘nieuwe huis’. Ze zien het als een groot avontuur. Net als wij.

Mindfulmoments

Duidelijk is mij ook geworden hoe goed het is om meditatiemomenten in te bouwen. Voor de kinderen is het rustgevend als ik nog even rustig bij ze zit voordat ze in slaap vallen. Ons avontuur is hun avontuur en mijn rustmomenten hun ankerpunt van de dag. En zo gaan we weer vol goede moed, op naar de nieuwe, waarschijnlijk ook weer hele volle, novembermaand.

Gepubliceerd: 31 oktober 2011 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

    Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

    Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

    Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

    Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

    Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake