‘Boeddhisme voor drukbezette ouders’, door Sarah Napthali

‘O jee een A-B-C…’

… was mijn eerste gedachte toen ik het nieuwste boek van Sarah Napthali in de boekhandel zag liggen. Mijn liefde voor kant en klare boeken waar je in een avondje wat hapklare wijsheden voorgeschoteld krijgt is niet groot. Mijn nieuwsgierigheid won het echter van de afkeer. Gelukkig maar. Ook dit boek is weer zeer de moeite waard.

Zinnig

Sarah Napthali is met haar eerste boek (‘Boeddhisme voor Moeders’) de inspiratiebron geweest voor ZenZen Mama. Het feit dat zij concepten uit het boeddhisme verbindt met de dagelijkse praktijk van een moeder, spreken mij enorm aan. Daarnaast haar manier van schrijven. Kennis van het boeddhisme, nieuwsgierigheid en willen leren van anderen staan bij haar centraal. Ze heeft gewoon iets te vertellen. En zo ook dit boek. Hoewel op een andere manier geschreven, het is weer echt ‘zinnig’.

Voor drukbezette ouders…

Handig voor drukbezette ouders is dat je geen hele hoofdstukken hoeft te lezen, maar met een pagina kunt volstaan. Over het onderwerp waar je meer van wilt weten, schrijft Sarah een inspirerende maar vooral ook praktische tekst. Ook handig voor de drukbezette ouders is dat wat ze schrijft ook heel nuttig is. Een kennismaking met het boeddhisme vergemakkelijkt het leven van een ‘drukbezette ouder’ behoorlijk. En ik spreek uit ervaring!

Mail & Win….

Een mooi begin van het nieuwe jaar met dit laatste boek van Sarah Napthali. ZenZen Mama mag een exemplaar weg geven. Onder degenen die een Reactie plaatsen onder dit Artikel en onder de mensen die een mail sturen (zenzenmama@caramba-online.nl) wordt 1 exemplaar verloot.

Gepubliceerd: 17 januari 2012 onder Zz - Algemeen

Reacties op dit Artikel ...


Reactie van bettie
Ontvangen: 19 januari 2012 om 14:44 uur

met drie kinderen en een druk leven zou ik me best wat vaker zen willen voelen

Reactie van Kelly
Ontvangen: 19 januari 2012 om 21:43 uur

Ben net mama geworden en merk nu pas hoe drukbezet ik inmiddels ben geworden! Lijkt me dus wel wat, dit boek!

Reactie van G. Geurtsen
Ontvangen: 21 januari 2012 om 18:52 uur

Dit is grappig heb al eerder over dit boek gelezen zou het graag willen hebben! :)


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Wanneer kom jij tot rust ?!

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake