‘Yoga met je Kind’ door Helen Purperhart & Cerise van Zanten-Ernste

Een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter

Zelf vond ik het super leuk om mijn baby te masseren en om te zien hoe hij daarop reageerde. Het waren momenten van aandacht voor mij en mijn zoon. Yoga deed ik dan weer alleen. Zonder kind en dat was een moment voor mezelf. De Kinderyogakaarten van Helen Purperhart boden een uitkomst. Ze inspireerden mijn zoontje en mij om samen de hond, de leeuw en de olifant na te doen. Dit boek is helemaal gericht op het samen doen van de yoga-oefeningen. Een combinatie van de massage momenten en de fun van de yogakaarten!

Duidelijk en speels

Met een korte introductie over wat bewegen voor je kind betekent en wat de ontwikkelingen zijn in de verschillende fases van je kind. Een bundeling van de oefeningen in categorieën als; ‘vliegen & draaien’ en ‘rollen & wiegen’ maakt het geheel overzichtelijk. Helemaal handig is de matrix aan het begin van het boek waarin je precies per categorie kunt zien voor welke leeftijden de oefeningen bedoeld zijn.  Je kunt er gelijk mee aan de slag en hoeft niet eerst het hele boek door te lezen.  Duidelijk en kort zijn de beschrijvingen. Helder en speels zijn de tekeningen, die zoals bij veel andere boeken van Helen Purperhart gemaakt zijn door Barbara van Amelsfort.

Mail & Win….

ZenZen Mama mag 1 exemplaar weg geven. Wil jij in aanmerking komen voor een exemplaar? Plaats dan een Reactie onderaan dit artikel of stuur een korte mail met motivatie waarom jij Yoga met je Kind wilt doen naar zenzenmama@caramba-online.nl

Gepubliceerd: 8 maart 2012 onder ReviewZz - Boekbesprekingen

Reacties op dit Artikel ...


Reactie van Mirte
Ontvangen: 9 maart 2012 om 21:50 uur

Dit lijkt me heel nuttig boek. Heb sinds de zwangerschapsyoga niet meer gesport, te veel tijd kwijt aan de kleine. Nu hij eindelijk wat groter is, wil ik graag weer yoga en. Fantastisch als dat met hem samen kan.

Reactie van Tamara
Ontvangen: 13 maart 2012 om 10:10 uur

Lijkt me een erg leuk boek! Ik werd al enthousiast van het lezen van het artikel. Ik ben benieuwd hoe de kleine het vindt.


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Zen Mama's Leven Langer en Gelukkiger !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake