Mindfulness Training weer van start

Terugblik

De laatste Mindfulness Training in Alkmaar is door de deelnemers zeer positief (8,5 gemiddeld) ervaren. En het genoegen was wederzijds. Een groep waarin ervaringen gedeeld werden en er ruimte was om kennis te maken met de verschillende (meditatie) oefeningen. Om uiteindelijk een basis te creeeren om Mindfulness in het dagelijkse leven te integreren. Veel verschillende verhalen, ups & downs gedeeld en uiteindelijk heeft Mindfulness bij iedereen een plek gekregen. Deelnemers; bedankt, het was een groot plezier om met jullie te werken!

Vooruitblik

Morgen gaat de nieuwe Mindfulness Training van start, op de woensdagavond in Centrum Zenit, Alkmaar. Ook voor het najaar worden nieuwe trainingen op die lokatie gepland (meer informatie volgt). En ook in Bussum komen er weer nieuwe data. Er is nog plek in Alkmaar en aanmelden kan nog! Kijk op www.mindfulness-lessen.nl En als het nu niet uitkomt, maar je wel interesse hebt, stuur me dan een mailtje. Wellicht kan ik rekening houden met jouw voorkeur in de toekomst.

Gepubliceerd: 10 april 2012 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Gezin en Werk zijn Makkelijk te Combineren !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake