‘Speedcleaning, de ultieme huishoudworkout’, door Zamarra Kok

Speedcleaning & Zen Zijn

Speedcleaning voor Zen Mama’s? Jazeker! Dit boek verdient een plekje op deze site. Waarom? Omdat het bijdraagt aan rust & ruimte in je hoofd. Want dat is wat een schoon en opgeruimd huis voor mij betekent; rust! Daarnaast is dit boek geschreven door een vriendin van mij. En ik bewonder de passie waarmee zij dit onderwerp oppakt er haar invulling aan geeft en uitdraagt. Inmiddels is ze al verschillende malen op tv geweest inclusief mattenklopper (bij KoffieMax) en in de bladen verschenen. Geheel in haar stijl. Petje af!

Huishouden nieuwe stijl

Maar goed, dan het boek zelf. Want daar gaat het hier om. Huishouden is niet echt mijn ding, nooit geweest. En dan is dit boek een openbaring. Vol handige tips en vooral aantrekkelijk door de opbouw en vormgeving. Huishouden in modern jasje. Handig, omdat ik nu weet hoe ik specifieke vlekken kan verwijderen. Bij mij is de allesreiniger al tijden favoriet. Maar die reinigt zeker niet altijd alles heb ik inmiddels ontdekt…. Aantrekkelijk doordat je snel kun vinden wat je zoekt; wanneer heb je welke ‘toolbox’ nodig en welke spieren worden er getraind wanneer je de ramen zeemt om maar een voorbeeld te noemen. En met alle illustraties hip qua uitstraling. Ook best fijn.

Aanradertje!

…. Want er staan echt dingen in die super handig zijn; de ideale muziek om op schoon te maken, handige tabellen en als je echt wilt weten hoeveel calorieën je verbruikt bij het stofzuigen…. dan kijk je gewoon even in de tabel op pagina 39 (zo rond de 200 calorieën, afhankelijk van jouw gewicht). Op www.zamarra.nl staan filmpjes om de oefeningen te verduidelijken + download versies van de verschillende o-zo handige tabellen. ZenZen Mama geeft dit keer geen boeken weg, maar raadt je van harte aan dit boek gelijk te bestellen via www.zamarra.nl of in de boekwinkel natuurlijk !!


Gepubliceerd: 10 april 2012 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Leuke Websites stuur ik door aan Vriendinnen !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake