Mindfulness Training

Goede voornemens?

Neem jij je voor om je dit jaar niet meer zoveel te laten beïnvloeden door de stress op het werk? Wil je beter je grenzen leren aangeven en weten waar deze precies liggen? Is dit het moment om uit die spiraal te stappen van automatische patronen? Of wil je meer balans tussen werk en privé, wat jij wil en wat anderen verwachten….? Mindfulness Training kan je hierbij helpen.

Mindfulness Training

Tijdens de 8-weekse training krijg je ‘tools’ aangereikt die je helpen inzicht te krijgen in de automatische patronen. Daarnaast leer je stil te staan bij wat je nu echt denkt, voelt en ervaart op een bepaalt moment. Praktische oefeningen die aansluiten bij je dagelijks leven en die je inzicht geven. Jij hoeft niet te veranderen. Handig is wel om de manier waarop je op de omgeving reageert eens nader te bekijken. En vervolgens te bepalen hoe jij er op dat moment mee om wil gaan. En dat geeft rust, ruimte en balans.

Nieuwe Data

Op 22 januari start een nieuwe groep in Bussum;

Op 29 januari start een nieuwe groep in Alkmaar;

Op 2 maart start een nieuwe groep in Almere.

Kijk voor meer details en om je aan te melden op www.mindfulness-lessen.nl

Gepubliceerd: 3 januari 2013 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Zen Mama's Leven Langer en Gelukkiger !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake