Last Minute Actie Mindfulness Training

Drukte bij de huisartsen door de crisis

 Steeds meer mensen melden zich bij de huisarts met klachten die te maken hebben met de crisis. Ze voelen zich angstig, gespannen of depressief, slapen slecht en kampen met hoofdpijn of rugpijn. Als oorzaak geven ze op dat ze bang zijn hun baan te verliezen, ze hebben schulden of piekeren over de dalende huizenprijzen. (zie ook nu.nl vandaag)

Mindfulness

De Mindfulness Training biedt veel oefeningen en inzichten die juist helpen bij bovengenoemde klachten. De gevolgen van de crisis verander je hiermee niet, wel de manier waarop je ermee omgaat. En dat zorgt ervoor dat stress gerelateerde klachten verminderen. Omdat ook kostenoverwegingen een rol spelen in deze tijd, is het nu mogelijk om gebruik te maken van de kortingsactie. Nu 30% korting op de Mindfulness Training die op dinsdag 22 januari in Bussum van start gaat.

Info en aanmelden

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op: www.mindfulness-lessen.nl

 

 

Gepubliceerd: 11 januari 2013 onder Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik ben op zoek naar meer Balans in mijn Leven !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake