’1000 Dingen Doen met Kinderen in Nederland’, door Jeroen van der Spek

Inspiratie

Een boek vol met leuke dingen om te doen met kinderen. Daar zijn er wel meer van. Wat maakt dit boek dan anders? Het is overzichtelijk, ingedeeld in de provincies met allemaal een eigen kleur. Per activiteit een korte beschrijving en natuurlijk ook veel foto’s. Als je er doorheen bladert krijg je gelijk zin om het allemaal te doen, samen met de kids. Maar vooral; het zijn echt  leuke dingen om te doen!

Proef op de som

Tijdens de meivakantie namen we het boek mee. Een week in de Achterhoek, voor ons een nieuwe omgeving dus een gids was welkom. Keuze genoeg voor verschillende leeftijden. Het kabouterpad, de leukste speeltuin in de buurt en een zwemparadijs in de stralende zon.  Maar vooral toen een paar regenachtige dagen zich aankondigden werd de vraag ‘wat gaan we doen?’ een stuk belangrijker. Al bladerend door de gids kwamen we uit bij de 6D bioscoop in Winterswijk. De enige in Nederland en die hadden we zonder de gids zeker niet gevonden. Gelegen in een centrum waar je ook kunt bowlen en midgetgolfen. Wat een ervaring: zittend in een bewegende stoel, met wind in je haren en zo’n maf brilletje op. Wel wat eng voor de dochter van 4 maar voor de andere kids, inclusief ouders, heel veel pret. Zo hadden we een zeer geslaagde middag dankzij de gids.

Voor kind en ouder

De gids is echt geschreven met de vraag ‘wat is leuk voor kinderen’ in het achterhoofd. De zwemparadijzen ontbreken niet, maar ook andere activiteiten waar je niet zo snel zelf op zou komen staan erin. Zo ontdek je hoeveel leuke dingen Nederland te bieden heeft. Absoluut een aanrader ook voor jezelf. Dus voor wie er deze zomer op uit wil in Nederland met de kinderen en inspiratie kan gebruiken op de ontdekkingsreis door Nederland; bestel hem snel!

 

 

Gepubliceerd: 11 juli 2013 onder ReviewZz - Boekbesprekingen, Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik ben Mama van ... ?! ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake