De Organizing Agenda 2014

Persoonlijk…

… Ken ik één van de maaksters van de Agenda, Zamarra Kok. De Organizing Queen en de Zen Mama komen af en toe met een clubje bij elkaar. Heel gevarieerd zijn wij, inderdaad. Heel inspirerende avonden zijn het, voor iedereen. Verschillende boeken van haar staan bij mij thuis op de plank. Vol nuttige tips om je leven organised te krijgen en te houden. Toen zij mij vroeg een bijdrage te leveren voor de nieuwe agenda voelde ik me vereerd. Maar ik moest wel even nadenken over de inhoud.

OrganiZEN…

Als schrijvend werd als snel duidelijk dat er een link is tussen Organizen en Zen Zijn. Een opgeruimd hoofd als basis voor een opgeruimd huis. Even dat moment voor jezelf. Adem in- adem uit. Om vervolgens doelgericht en bewust aan de slag te gaan. In veel boeken over Zen zijn en het boeddhisme worden repetitieve werkzaamheden, en dat zijn veel huishoudelijke taken helaas ook, als voorbeeld genomen voor mindfulness oefeningen. Blij dat ZenZen Mama een plaatsje heeft gekregen in de Agenda van 2014, inclusief een aantrekkelijke kortingsactie voor de online workshop ZZM@Home.

Organizing Agenda 2014…

De Agenda staat vol handige tips, weetjes en overzichten. Met de tips mag je iets doen, maar dat hoeft natuurlijk niet. De overzichtjes zorgen ervoor dat jij het los kan laten; het staat er allemaal al. En de weetjes zijn voor mij echt een kleine openbaring. Daarbij ook zen want het maakt het leven een stuk gemakkelijker.

Een werkweek overzichtelijk op 2 pagina’s met feestdagen al ingevuld. En voor de zzp’ers onder ons; ruimte om uren, onkosten en kilometers in te vullen. Dat is fijn! Schoolvakanties en jaarkalender ook naast elkaar; handig voor het plannen van workshops en trainingen in mijn geval. Een vakantieplanner met ‘afstreeplijst’, ‘inpaklijst’ en ‘lijstje vlak voor vertrek’. Makkelijker kan het niet!

Ik vind hem ideaal en ga hem gebruiken. Zeker weten dat de agenda mij, naast de meditaties, helpt om zen te zijn.

Vanaf nu …

Ligt de Organizing Agenda 2014 in de winkels van de Bruna.

Makkelijker nog …online bestellen via: www.plan-point.nl

 

 

 

Gepubliceerd: 29 augustus 2013 onder ReviewZz - Boekbesprekingen, Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Wanneer kom jij tot rust ?!

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake