‘De kunst van relaties’, Dalai Lama

Een handboek voor het creëren van innerlijke vrede en een gelukkiger wereld
Ieder hoofdstuk is helder geschreven.Het zijn dan ook bewerkingen van lezingen van de wereldberoemde leider door emeritus hoogleraar J. Hopkins. Thema’s als zorgzaamheid voor anderen en mededogen, niet alleen een diepgaande beschrijving maar met een praktische link naar het dagelijkse leven.

Voor iedereen…
Een boek om op rustige moment even mee op de bank te gaan zitten. Om over na te denken. Stof voor meditatie. Het is moeilijk om een recensie te schrijven. Omdat alles in het boek zelf zo mooi beschreven staat. We kunnen alleen maar iedereen van harte aanbevelen.

Voor jou?
ZenZen Mama is blij dat ze een exemplaar mag weg geven. Voor jou? Onder de geïnteresseerden wordt begin oktober een exemplaar verloot. Je kunt in aanmerking komen door hieronder een Reactie te plaatsen of te mailen naar zenzenmama@caramba-online.nl

Gepubliceerd: 17 september 2013 onder ReviewZz - Boekbesprekingen, Zz - Algemeen


Schrijf een Reactie op dit Artikel ...

*

Social MamaZz

    Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

    Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

    Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

    Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

    Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake