Achtergrond

Oorsprong van ZenZen Mama …

Meike

Ik ben Meike, moeder van Bram en Kiki.

De oorsprong van de ZenZen Mama ligt in het moment dat ik zelf moeder werd.

Ik herinner me nog goed dat een collega bij mijn terugkomst van verlof vroeg of ik ‘mijn kindje al een beetje in mijn leven had ingepast?’. Ik keek haar verwonderd aan want ‘nee, sinds de geboorte van onze zoon was mijn leven totaal veranderd !’. De vertrouwde routine bestond niet meer, wat jarenlang logisch leek, was dat nu opeens niet meer.

Meike-Bram-Kiki-Meditatie

Ik ging hard op zoek naar boeken die mij konden vertellen hoe ik het aan moest pakken; wat ‘gewoon’ was en wat niet. Wanneer ik me zorgen moest maken en wanneer niet. Het resultaat van mijn zoektocht? Nergens een handleiding voor het grootbrengen en verzorgen van mijn kindje.

Meike-Kiki-Bram-Yoga

We leken het helemaal alleen te moeten doen. Samen. En dat vond ik best eng. Loslaten, leven in het moment, bewust leven, accepteren dat het leven niet ideaal is en vraagtekens zetten bij de dingen die je tegenkomt. Dat is wat mij geholpen heeft bij het moeder zijn.

In het dagelijkse leven geef ik workshops en trainingen. ZenZen Mama Workshops & Coaching kunnen dan natuurlijk niet ontbreken.

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Gezin en Werk zijn Makkelijk te Combineren !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake