Coaching

ZenZen Mama - Coaching !

Liever een meer Persoonlijke Benadering ?

In plaats van (of in aanvulling op) de ZenZen Mama Workshops, is het ook mogelijk om één-op-één Coaching te krijgen. Verschil is dat jouw persoonlijke situatie het uitgangspunt is en we de tijd kunnen nemen die jij nodig hebt.

Hoezo Coaching ?

Vragen waar veel moeders mee te maken krijgen zijn:

 • Hoe vind ik een balans tussen moeder zijn en mijn werk ?
 • Wat doe ik met het schuldgevoel dat steeds weer opkomt ?
 • Hoe kan ik meer loslaten ?
 • Hoe zorg ik ervoor dat er in alle drukte ook nog momenten zijn om echt te genieten ?

Vragen waar je soms best een beetje hulp bij kunt gebruiken. Iedere situatie is anders en iedere moeder is uniek. Juist daarom biedt Coaching prima uitkomst wanneer je met deze of andere vragen aan de slag wilt gaan.

Moederschap & Persoonlijke Ontwikkeling …

Moederschap als het moment om dichter bij jezelf te komen. Juist omdat er zoveel verandert, juist omdat het zo dichtbij komt. Elementen uit het boeddhisme als “Bewust Zijn” en “Loslaten” zijn onderwerpen waar je als moeder vanzelfsprekend mee te maken krijgt. Soms is het lastig, maar het zijn ook de momenten die je helpen om een stap te zetten op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Coaching op Maat …

Tijdens de intake bekijken we wat de punten zijn waar jij aandacht aan wilt geven. Samen spreken we dan af op welke manier we het Coachingstraject invullen. Wat betreft duur en frequentie stemmen we dit af op jouw mogelijkheden en wensen. Voor sommige moeders is één gesprek voldoende, anderen geven de voorkeur aan een traject dat langer duurt. De basis vormen de Coachingsgesprekken. Aangevuld met praktische oefeningen die je thuis kunt doen.

Meer weten ?

Mocht je jezelf eventueel willen Aanmelden voor Coaching, of liever eerst nog Aanvullende Informatie willen ontvangen, Mail Meike gerust even. Ik neem dan met alle plezier contact met je op.

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Gezin en Werk zijn Makkelijk te Combineren !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake