Cirkel Armband

Cirkel Armband

Zilveren Cirkel (handgeslagen) Armband, met een Persoonlijke Tekst (bijvoorbeeld de Namen van Jouw Kinderen), aan een Leren Bandje.

De Cirkel werd in de oudheid al beschouwd als een volmaakte vorm. Met deze gehamerde Zilveren Cirkel Armband aan een naturel leren koord draag je namen van je dierbaren (of een andere persoonlijke tekst) altijd bij je. Het leren koord is 50 cm lang en daarmee ook lang genoeg om de Cirkel eventueel ook als Ketting met Hanger te kunnen dragen.

Bij deze Cirkel Armband is het mogelijk om er een Persoonlijke Tekst in te slaan van maximaal 2x 10 tekens.

In het Bestel- / Betalings-Proces krijg je de mogelijkheid om Jouw Persoonlijke Tekst op te geven (maximaal 2x 10 tekens dus) om in het Sieraad te laten slaan.

Omdat alle Sieraden met de hand gemaakt worden, is ieder exemplaar uniek en kan het uiteindelijke exemplaar dus iets afwijken van het op de foto getoonde exemplaar. Kleine onregelmatigheden benadrukken het persoonlijke, handgemaakte karakter van het Sieraad en ook het leren koord zal door het dragen mooier worden.

Vermelde Prijs is exclusief BTW; de Prijs inclusief BTW bedraagt € 59,99

€ 49,58Prijs:
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik ben Mama van ... ?! ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake