Parel Armband met 1 Munt

Parel Armband met 1 Munt

Eén Zilveren Munt (handgeslagen) gecombineerd met een Zwarte Zoetwaterparel (rustiek gevormd), met de Naam van Jouw Kind (of een andere Persoonlijke Tekst) erop, aan een Leren Bandje.

Bij deze Parel Armband is het mogelijk om de Naam van Jouw Kind (of een andere Persoonlijke Tekst) in de Munt te laten slaan, met maximaal 10 tekens.

In het Bestel- / Betalings-Proces krijg je de mogelijkheid om Jouw Persoonlijke Tekst op te geven (maximaal 10 tekens dus) om in de Munt te laten slaan.

Omdat alle Sieraden met de hand gemaakt worden, is ieder exemplaar uniek en kan het uiteindelijke exemplaar dus iets afwijken van het op de foto getoonde exemplaar. Kleine onregelmatigheden benadrukken het persoonlijke, handgemaakte karakter van het Sieraad en ook het leren koord zal door het dragen mooier worden.

Vermelde Prijs is exclusief BTW; de Prijs inclusief BTW bedraagt € 49,83

€ 41,18Prijs:
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...

Social MamaZz

  Volg ZenZen Mama op Facebook ! Volg ZenZen Mama op Twitter ! Volg ZenZen Mama Groep op LinkedIn ! Volg ZenZen Mama Groep op Hyves !

Zz MagaZzine - Home

  Bekijk Overzicht Zz MagaZzine !

KadoZz Winkel

  Ga naar de Kado Winkel !

Zoeken op ZzM Website

Kijken - Met Nieuwe Ogen

  Bekijk ZenZen Mama Documentaire !

PollZz

 • Ik ga Zeker (een keer) Deelnemen aan een ZenZen Mama Workshop !? ...

  Loading ... Loading ...
Zz MagaZzine - Rubrieken

ReviewZz

Zz MagaZzine - TagZz Cloud

anderen baby bewust blij boeddhisme boek Bram druk ervaring geluk gelukkig goed hand help het leven Idee kind kindje Leef leven liever mama manier moeder Moeders moederschap moment natuurlijk Nieuw persoonlijk regelmatig rust tijd vraag vriend vriendin vrouw weten Workshop Workshops zelf zen ZenZen zoon zorg

WP-Cumulus by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Ontmoet Andere MamaZz

  Zz Chat & Video Conference !

NieuwZz - Vrouw & Meer

Externe LinkZz

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake